Nova promoció de cursos per a afiliades i afiliats

Posted by ccoo-clínic a 15 Setembre 2020

Des de CCOO sempre hem entès la formació com una eina bàsica per al desenvolupament professional de la nostra gent. Sabeu que tenim els cursos de FYSA, que podeu consultar sempre per oferir als afiliats i afiliades i que es poden fer tres cursos pagant dos. Aquesta formació resulta molt bona pel personal no sanitari perquè ofereix cursos que puntuen molt bé en les borses de treball i en les oposicions al sistema públic.

La novetat és que a partir d’avui, 15 de setembre, també teniu a la vostra disposició, per oferir només als afiliats i afiliades, una nova promoció formativa per fer tres cursos pagant dos, que surt molt bé de preu i amb un catàleg molt ampli de cursos i, especialment, pel personal sanitari. Aquesta formació es amb BAC formació, una altra empresa amb la que hem fet acord de col·laboració. Podeu consultar la pàgina www.bacformacion.com on teniu tots els cursos disponibles.

També hi ha un descompte del 20% en màsters i un descompte per curs del 30% si es fan directament, sense la oferta del 3×2.

Per qualsevol dubte passeu pel local sindical.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.