Reunió Comitè d’Empresa 21/06/2017

Posted by ccoo-clínic a 22 Juny 2017

Ahir va tenir lloc la Reunió del Comitè d’Empresa per a escollir una nova presidència arrel de la dimissió del President,  Raúl Lopez  Arnaltes (UGT). Es va presentar Ariadna Giménez (Psi- Lluitem). Ariadna Giménez serà també la treballadora que representarà al CE en el Pla Estratègic, per la renúncia al càrrec de Lluís Gavaldà (SICTESS) .

Finalitzada la Reunió del Comitè d’Empresa, el Director general Dr. Campistol junt amb la Dra.Pilar Varela, Cap de la Direcció per a les Persones, van donar explicacions d’alguns punts de l’Informe de la Direcció General. En referència al Pla Estratègic 2016-2017, estan en marxa 42 projectes separats per grups i subgrups. Pel que fa al CatSalutel Dr Campistol ens va dir que el pressupost no estava tancat i que espera signar-lo a finals de mes. També, ens va remarcar les Aliances Estratégiques: Hospital San Joan de Deu, Hospital Plató , C-17. Finalment, en el cas de Barnaclínic, s’està treballant juntament amb la Conselleria per a dotar-lo d’un espai físic i un nou marc jurídic. En aquest sentit, volen resoldre tots el problemes derivats de l’informe de la Sindicatura de Comptes.

Des de CCOO considerem que el nostre Pla Estratègic, com a representats del treballadors/es, és la recuperació dels salaris i drets que ens han retallat aquests últims anys. Per a acabar, destacar la nostra defensa de la sanitat pública i la defensa del canvi d’ubicació de Barnaclínic per a evitar conflictes d’interessos

Sorry, the comment form is closed at this time.