Mediació Conveni Tribunal Laboral de Catalunya

Posted by ccoo-clínic a 28 gener 2016

Avui a tingut lloc l’acte final de la mediació pel conveni col·lectiu general davant del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC), sense arribar a cap acord per que la majoria actual del Comitè d’Empresa ha patit discrepàncies que han impedit culminar la negociació amb un acord el mes equitatiu possible i que impedís la caiguda del nostre conveni col·lectiu.

La resolució de mediació que ha fet el TLC  es pitjor que qualsevol de les propostes presentades fins ara i per CCOO es inassumible, per que considerem que hi ha propostes que s’acosten de manera mes equitativa a la solució del conflicte, reconeixent el greuge del col·lectiu de diplomats i no menys te a la resta de professionals no diplomats de l’hospital.

Aquesta proposta  ja la vàrem presentar el 8 de juliol de 2015, però al ser minoritària, l’empresa no va entrar en el seu desenvolupament.

Posteriorment, a la reunió de la comissió negociadora del dia 22 de gener  ens vàrem reafirmar amb la mateixa proposta amb la introducció d’algunes variables en positiu pel conjunt de treballadores i treballadors.

En el moment actual veiem molt complicada la sortida a aquesta situació, però creiem que encara resta alguna possibilitat i demanem als sindicats de l’actual majoria del Comitè d’Empresa un diàleg franc i obert, sense rancúnies ni retrets, amb l’únic objectiu de preservar el Conveni Col·lectiu General i poder repartir els pocs diners que ara estan sobre la taula per a tots els treballadors i treballadores i d’aquesta manera evitar el risc de anar al conveni del SISCAT (antiga XHUP), que de totes totes es un conveni que ens perjudicaria a tots doncs està per sota del nostre conveni col·lectiu.

Seguirem intentant, amb la mesura de les nostres possibilitats, cercant una solució amb els sindicats que comparteixin els mateixos objectius.
Anuncis

Sorry, the comment form is closed at this time.