ELECCIONS SINDICALS 2015

Posted by ccoo-clínic a 12 Novembre 2015

votacions díes 19 i 20 de novembre

Pagina WebDesprés de quatre anys hi tornen a haver eleccions sindicals. Aquest quatre anys passats hem estat immersos en una crisi que ha estat més una estafa a tota la ciutadania i al conjunt de treballadors i treballadores. Durant aquest temps hem pogut, com a sindicat amb presència al Comitè d’Empresa, minimitzar els cops que anàvem rebent en forma de retallades de salaris i drets convencionals i laborals.

Cap sindicat ha obtingut la majoria absoluta en el comitè d’empresa des de l’any 1982, per tant es fa imprescindible cercar aliances per tal de poder tirar endavant la negociació col·lectiva (greument malmesa per la reforma laboral dels governs del PP i CiU) amb la fi d’arribar a acords el més avantatjosos possibles pel conjunt de treballadores i treballadors.

CCOO considerem que el que ens fa iguals és que som treballadors i treballadores per compte d’altre i que això és el que ha d’unir-nos. Qualsevol altre tipus de fragmentació per categories o grups professionals només aconsegueix afeblir la representació unitària del Comitè d’Empresa i la força de la negociació.

El nostre compromís es anar recuperant drets retallats, recuperar poder adquisitiu i millorar, en definitiva, les condicions laborals i salarials.

Es per això que et demanem el vot a la candidatura de  per poder representar a tots els treballadors i treballadores sigui quina sigui la seva categoria o grup professional.

El que ens fa forts és la unió i no la fragmentació de la representació sindical al comitè d’empresa.

Anuncis

Sorry, the comment form is closed at this time.