Obert el termini d’inscripció als cursos gratuïts

Posted by ccoo-clínic a 15 Desembre 2014

Com cada any, Cursos diciembre 2014la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) intenta cobrir amb la seva oferta de plans formatius la majoria de les necessitats i expectatives formatives del personal d’aquests sectors. Aquest any, tot i que el Govern ha imposat una nova reducció dels fons (al voltant del 75% entre les dues últimes convocatòries), la FSS-CCOO segueix treballant en l’actualització i millora de la formació que promou i imparteix.

Tots els cursos s’impartiran en teleformació. Per aquest motiu, també serà requisit indispensable disposar d’un ordinador amb accés a Internet i un compte de correu electrònic.

Tots els cursos dirigits al personal sanitari estan acreditats per la Comissió de Formació Contínua del Sistema Nacional de Salut (SNS).

La FSS-CCOO promou aquest pla formatiu a través de subvencions públiques, per això ha deser especialment curosa amb el tractament que se’ls dóna. El fet que siguin cursos gratuïts per als participants pot portar a abandonaments que no tinguin una justificació. En aquest cas, el sindicat es reservarà per a properes convocatòries el dret a no admetre alumnes que hagin abandonat algun curs sense la justificació deguda. LA TEVA FORMACIÓ, EL NOSTRE COMPROMÍS.

Anuncis

Sorry, the comment form is closed at this time.