Signatura Conveni Col·lectiu General 2014

Posted by ccoo-clínic a 17 Juliol 2014

Avui, 17 de juliol, en sessió de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu General s’ha arribat a un acord majoritari que ha ratificat i signat l’acord del conveni col·lectiu per l’any 2014.

Donat que no hi havia altres possibilitats, per disposicions legals i pressupostàries tant del govern central com del autonòmic,  s’ha signat un conveni de mínims i amb  mínima intervenció en el text. Únicament cal destacar la introducció dels grups professionals (annex1), la modificació de l’article 58 referent a la assistència hospitalària a familiars i la modificació de l’article 68 en que s’estableix un  col·legi electoral únic.

La signatura del conveni suposa acabar amb les prorrogues que s’han anat produint, recorda que aquest conveni es va signar pels anys 2005-2006.

Amb  la signatura del conveni per la majoria de la representació sindical de la Comissió Negociadora, la direcció de l’hospital ha adquirit el compromís de pagament integre de la paga extraordinària de nadal

Ens han quedat moltes reivindicacions al sarró i hem reclamat, que un cop passat l’estiu, s’inici un nou procés negociador amb els següents objectius prioritaris per part de CCOO:

 – Acabar amb la congelació salarial i recuperar el 5% que detreuen del nostre salari des de el mes de juliol de 2010

– La recuperació, a mesura que les disposicions legals ho permetin, d’allò que ens han retallat de manera temporal com el complement de les baixes, guarderies, ajut escolar, tiquet menjador, etc.

– Renegociar el sistema de promoció professional per tal de fer-lo mes assumible i ajustat a la realitat dels diferents col·lectius de treballadores i treballadors.

– Establir un sistema de formació continuada i d’assistència a jornades i congressos que compleixi les perspectives de progrés en la SPP.

– La participació del Comitè d’Empresa en tot allò que es d’interès del conjunt de treballadores i treballadors (òrgans de govern de l’hospital, comitès d’avaluació, selecció de personal, etc)

Davant de qualsevol interrogant o pregunta no dubtis en passar pel local sindical.

Anuncis

Sorry, the comment form is closed at this time.