REFERÈNDUM DIES 7 I 8 DE NOVEMBRE

Posted by ccoo-clínic a 6 Novembre 2013

Demà dijous dia 7 s’inicia el procés de referèndum per ratificar, o no, el preacord assolit per la majoria del CE que com saps consisteix en cedir com a màxim el 50% de l’equivalent d’una paga a canvi de prorrogar el conveni col·lectiu general fins el 31/12/2015.

El que està en joc amb aquest referèndum no es la pèrdua dels diners ja que per mitjà del procediment de desvinculació del conveni l’empresa ens deixa sense aquesta part del nostre salari.

El que realment està en joc es mantenir la vigència del nostre conveni col·lectiu, que de no ratificar el preacord, decau l’1 de gener del 2014.

Que significa quedar-se sense conveni col·lectiu?

En primer lloc estaríem en unes condicions d’indefinició, ja que al no existir el conveni de la XHUP ( que va decaure per manca d’acord) no tenim cap altre conveni de referència i això vol dir que portant les situacions al límit ens seria d’aplicació l’Estatut dels Treballadors reformat pel govern de Rajoy el 2012, amb tot el que podria suposar de pèrdua de condicions laborals entre d’altres com la jornada, horaris, dies de vacances, AP, DC, RH, FOC, protecció en cas d’IT, clàusula d’opció en cas d’acomiadament, etc.

A ningú no ens agrada perdre salari, però  CCOO encara veiem pitjor la pèrdua del conveni col·lectiu doncs de ser aquest el cas ens quedem sense l’únic element legal de defensa de les nostres condicions laborals.

Es per això,  CCOO demana el vot favorable a la signatura del preacord.

Horari de votacions

dijous         dia 7    de 7h. a 10h, de 14h a 17h i de 20h a 23h.
divendres    dia 8    de 7h. a 10h, de 14h a 17h i de 20h a 23h

Les meses estaran situades al hall, tant a l’hospital com a Casa Maternitat

Anuncis

Sorry, the comment form is closed at this time.