UN HOSPITAL EXCELENT, UNA EXCELENT RETALLADA

Posted by ccoo-clínic a 20 Setembre 2013

En reunió mantinguda avui amb la direcció de l’empresa en l’àmbit de comissió negociadora,  aquesta ha plantejat tot un seguit de peticions per l’any 2014 (arxiu adjunt) que bàsicament consisteix en la pèrdua de drets del conveni col·lectiu com incrementar la jornada reduint els dies de festa concretament 3 AP, 2 DC, 1 dia de malaltia, consolidar la reducció del salari en un 5%, la pèrdua de 1/2 paga el 2013 i 2014, eliminar el tiquet de menjador, etc.

Davant d’aquesta proposta el CE ha manifestat el seu mes radical desacord amb aquestes mesures. Els treballadors i treballadores ja hem donat prou i cal plantar-se (arxiu adjunt).

El CE en reunió d’avui ha decidit convocar una concentració al Parlament de Catalunya per fer entrega de les signatures recollides al 2012 en contra de les retallades, igualment es convocarà una assemblea el proper dijous a l’aula 4 de la falcutat a les 13,30 h..

D’altra banda, l’executiva i el plenari d’afiliades i afiliats de CCOO del Clínic han pres la determinació de no entrar a negociar les mesures que ataquen de manera frontal l’històric conveni col·lectiu  del nostre hospital i la sanitat pública en el seu conjunt.

Anuncis

Sorry, the comment form is closed at this time.