Reunió Director General amb el Comitè d’Empresa

Posted by ccoo-clínic a 26 Abril 2013

Avui el director general, Dr. Piqué ha reunit al comitè d’empresa per informar d’una banda del tema dels pressupostos del 2013 i d’altre de la nova figura jurídica que ha de tenir l’hospital abans del 2014.

En quant al tema de pressupost ha anunciat que les xifres preliminars que ha aportat la conselleria de sanitat son força restrictius i de gran impacte. De totes maneres ha dit que no hi ha cap xifra certa i tancada però que els temps no anuncien res de bo.

En quant a la forma jurídica de l’hospital ha explicitat que per qüestions legals l’hospital no pot seguir on està i que ho passem a ser empresa pública de la Generalitat, o la direcció planteja la fórmula de crear un consorci de dues fundacions una patrimonial de caràcter públic i una altre de gestió sense ànim de lucre. Per aconseguir aquest objectiu es precisa de consens polític, aportacions econòmiques i patrimonials de diferents institucions i un ampli consens dels professionals del centre que podrien formar part del patronat sorgit de la fundació de gestió.

Hores d’ara desconeixem quines son les implicacions que podria tenir pels treballadors i treballadores qualsevol d’aquestes formes jurídiques.

D’altra banda ha dit que l’hospital seguiria treballant pel CatSalut prioritària i majoritàriament i que seguiríem tenint el nostre propi conveni col·lectiu.

La informació que ens ha transmès es molt inicial i en quant tinguem mes elements et tornarem ha informar

Anuncis

Sorry, the comment form is closed at this time.